1400/9/13 شنبه
آقای دکتر مهدوی نژاد به همراه تعدادی از مدیران ستادی از دانشگاه پیام نور واحد زارچ بازدید کرد.

.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در ابتدای این دیدار، جلسه ای با اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه برگزار شد و دکتر مهدوی نژاد از نزدیک درجریان مسائل و مشکلات آن واحد قرار گرفت و در خصوص نیاز مندی ها و مشکلات دانشگاه بحث وگفتگو شد.

در ادامه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد و هیات همراه ، جلسه ی مشترکی با هیات موسس واحد زارچ، حجت الاسلام طباطبایی امام جمعه زارچ، جناب زیباییان سرپرست بخشداری زارچ، جناب نصیری شهردار زارچ و اعضای محترم شورای شهر زارچ در محل دانشگاه پیام نور این واحد داشتند.

در این جلسه در مورد مسائل و مشکلات  دانشگاه و ارتباط آن با صنعت بحث وتبادل نظر شد و همچنین از پروژه های ناتمام دانشگاه پیام نور واحد زارچ بازدید بعمل آمد.​