1400/9/14 یکشنبه
بازدید میدانی جناب دکتر جوکار نمانیده مردم یزد و اشکذردر مجلس شورای اسلامی از دانشگاه پیام نور واحد زارچ
نماینده مردم شریف یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه با حضور یاست دانشگاه پیام نور استان یزد، از پروژه های نیمه تمام واحد زارچ بازدید نمودند.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جناب آقای دکتر محمدصالح جوکار نماینده مردم  یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه با حضور جناب آقای دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد، از پروژه های نیمه تمام و همچنین فضای فیزیکی دانشگاه پیام نور واحد زارچ بازدید بعمل آوردند . همچنین در این بازدید میدانی، نماینده محترم قول مساعدت مالی و پیگیری لازم برای تامین و تخصیص بودجه مورد نظر جهت تکمیل حصار و سردرب دانشگاه از محل اعتبارات سفر ریاست جمهور به استان یزد را دادند​.